Zorggerelateerde commerciële ruimten huren in Veenendaal

 

Mediplaza De Shelter – een complex met een totale oppervlakte van bijna 8.000 vierkante meter – biedt 1.120 vierkante meter ruimte. Deze zorggerelateerde commerciële ruimte is verdeeld over drie units, die apart of als totaal gehuurd kunnen worden. Ook deelverhuur is mogelijk. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Mediplaza De Shelter is ideaal voor zorggerelateerde ondernemingen die zich verder willen ontwikkelen in een grotere gemeente als Veenendaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huisartsen, podotherapeuten, medische pedicures, fysiotherapeuten, voedingsconsulenten, optometristen, enzovoorts. Door meerdere bedrijven onder één dak te verzamelen, ontstaan verschillende kansen voor een gezonde samenwerking.

 

 

VRIESVERBURG1114-351 De Shelter A3 folder 29-01 lc.indd

 

Ruimtelijk en praktisch

De zorggerelateerde commerciële ruimten in Mediplaza De Shelter zijn zowel ruimtelijk als praktisch. Dankzij grote raampartijen en een gunstige lichtinval zijn de ruimten licht. Daarnaast is gebruik gemaakt van warme materialen. Alle ruimten beschikken over eigen voorzieningen en zijn volledig naar eigen wens in te delen. Bovendien hebben de ruimten een eigen entree, lift en trappenhuis én een stallingsgarage met ruim  voldoende parkeerplaatsen.

Turn-key oplevering

De bedrijfsruimten worden Turn-key opgeleverd. De ruimten worden standaard voorzien van verwarming, koeling, ventilatie, sanitaire voorziening, pantry, systeemplafond met verlichting, kabelgoten ten behoeve van data en elektrapunten en screens (op de zonbelaste gevels). Wilt u de ruimte liever casco huren of kopen? Informeer dan naar de mogelijkheden bij de makelaar.

Eigen parkeerplaatsen

Bij de bedrijfsruimten behoren 28 eigen parkeerplaatsen op het maaiveld, onder het gebouw. De genoemde huurprijs is inclusief 9 of 10 parkeerplaatsen per verdieping.

 

Plattegronden

Plattegronden Ruimte A

Plattegronden Ruimte B

Plattegronden Ruimte C

Prijslijst

Ruimten Soort Verdiepingen Oppervlakte Huurprijs Status
Ruimte A Commerciële ruimte Verdieping 1 373 m2 VVO € 120,- per m2 per jaar inclusief parkeerplaatsen
Beschikbaar
Ruimte B Commerciële ruimte Verdieping 2 373 m2 VVO € 120,- per m2 per jaar inclusief parkeerplaatsen
Beschikbaar
Ruimte C Commerciële ruimte Verdieping 3 373 m2 VVO
Verhuurd